dilluns, 4 de març de 2013

Guia de viatges: el nostre nou projecte!

Estimades famílies!!!

Supòs que els vostres fills i les vostres filles us hauran fet arribar a les orelles que hem començat un nou treball en el que estan molt engrescats!
Es tracta d'elaborar una GUIA DE VIATGES per parelles sobre algun país del món que ells han escollit. A la guia hi podrem trobar la informació més important de cada un dels països i això és el que, de mica en mica, anirem construint. A partir de la informació que duguin de casa anirem redactant i muntant un petit llibret, una guia de viatges que contendrà els seus interessos, que ja hem recollit en l'índex. A més, repassarem els continguts que ja hem treballat: mapes, paisatges...


El fet de treballar per parelles és també una decisió presa a consciència. La idea és aprendre a treballar de manera cooperativa, col·laborant cada un amb allò que és capaç d'aportar i aconseguint resultats fantàstics a partir de la implicació i l'esforç de TOTS. No és fàcil superar els conflictes que sorgeixen, però la idea és practicar-ho perquè els resolguem de manera pacífica.

Com sempre, us agraïm moltíssim tot el que ens esteu ajudant des de casa!!! Com ja sabeu, quan demanam informació, no cal que dugueu moltes coses escrites. Basta una frase o dues d'allò més important que es demani. I qui pugui aportar alguna imatge, millor que millor!

Salutacions i restam a la vostra disposició per a qualsevol dubte!