dijous, 29 de maig de 2014

MINIOLIMPIADES!!!

Avui hem participat a les miniolimpiades, junt amb tots els alumnes de la nostra edat de les escoles del municipi, que organitza l'ajuntament al poliesportiu de Can Guerxo i al camp de futbol. Només arribar ens han distribuit per colors, hem fet 4 grups enormes. Hem passat tot el matí fent jocs a l'aire lliure i diferents esports com badminton, bàsquet, balonmà, tennis de taula; fins i tot hem ballat. Ens ho hem passat genial!!!

UFF, ENCARA ENS QUEDA DE PRACTICAR!!!

N'Ines ens ha ensenyat uns moviments molt originals. Encara que hem d'anar més a ritme, poc a poc ens va quedant millor. Mireu, mireu.

PRACTICAR EL BALL!!!!

S'apropa el final d'aquest gran curs. N'Ines ens ha ensenyat un ball, i aquí el tenim per a practicar-lo a casa.

dijous, 22 de maig de 2014

dijous, 15 de maig de 2014

JUGAM A LES CARTES??? NO NO, FEM HISTÒRIES

Avui ens hem divertit molt imaginant històries fantàstiques que haviem de crear nosaltres: hi havia mazmorres, menjars, princeps, pares, boscos ... però sobre tot estaven les cartes d'interrupció.

dimecres, 14 de maig de 2014

TALLER PER APRENDRE A MESURAR

Avui n'Eva ens ha deixat unes cintes mètriques, amb les que hem mesurat tot el que n'hi havia a l'aula. A més hem vist clarament qué és un mm, cm, dm i...  el metre.

dilluns, 12 de maig de 2014

PENÚLTIM DIA AMB ELS NOSTRES PETITS AMICS

Avui hem feta una altra sessió amb els companys de P5 B. És la penúltima sessió. I ens han sorprès amb un dibuix amb dedicatoria i tot!!! MOLTES GRÀCIESdiumenge, 4 de maig de 2014

A TOTES LES MAMIS!!!

Feliç dia de la mare. Així és com vam fer el vostre regal. Esperem que us hagi agradat.
Vull agrair la gran col·laboració de la nostra ATE, na Pilar, que va ser ella qui m'ensenyà aquesta técnica i el detall de les floretes de gantxet que ens ha regalat.