dissabte, 29 de novembre de 2014

LES DUES ÚLTIMES SESSIONS DE TALLERS

He feta una ronda pels 7 tallers durant aquest primer trimestre.
La valoració que hem feta ha set que ens ho hem passat molt bé. Ha hagut alguns que ens han agradat més que altres. Però sortir de l'aula és el que més ens ha motivat per a estar atents i concentrats

dimarts, 25 de novembre de 2014

TALLER DE LA DEIXALLERIA

El dimarts, 25 de novembre vàrem rebre a na Marta, que ens va explicar l'important que és la regla de les 3 ERRES
REDUIR
REUTILITZAR
RECICLAR
I ens va dir que el dia següent ens mostrarà la deixalleria mòbil per dins. Aleshores podrem portar diversos objectes per a reciclar, com per exemple: bombetes, roba, oli de cuinar o dels cotxes, CDs...

Aquí teniu com ens va anar aquesta sorprenent visita. Primer vàrem haver d'esperar l'unitat mòbil de la deixalleria, ja que s'havia perdut!!!
Una vegada que ja hi era, vam pesar totes les coses que duïem: piles, ferralla, bombetes, oli de cuina, petits electrodomèstics. Na Marta ho anotà tot. I ja desprès classificarem els fems per a posar-los al seu contenidor. Una de les coses més sorprendent va ser que tot el camió és blanc. No hi ha cap rètol. Els responsables de la deixalleria móbil han de saber molt bé a on s'ha de depositar cada tipus de residu.divendres, 21 de novembre de 2014

ANALITZEM LA GRÀFICA DE POBLACIÓ

Fixat bé a la gràfica i desprès analitza tot el que hi veus, pensa en parlar sobre quina és la provincia que més habitants té, la que menys, la 2na, la 3a que més en té. Les que menys en tenen. Per tant podràs comparar les que són més grosses, les més petites. També és molt interessant que expliquis quantes tenen una població similar. Què sobresurt per tenir molts d'habitants, i també serà sorprendent aquelles províncies que tenen molt poca població. Una idea serà investigar per què és així

dissabte, 15 de novembre de 2014

DELEGAT I SUBDELEGAT, ELS NOSTRES REPRESENTANTS

Iniciem una altra activitat a nivell de tot el centre. EL PARLAMENT. A cadascuna de les aules n'hi haurà un delegat i un subdelegat, que faran de representants de la classe, i es reuniren periòdicament amb els altres delegats i subdelegats de les aules de P5 fins a 6è junt amb uns mestres.
En la nostra classe, els elegits ha estat, per unanimitat, en Marcos com a delegat i n'Héctor com a subdelegat.

divendres, 14 de novembre de 2014

divendres, 7 de novembre de 2014

TREBALLEM A MEDI: CCAA, DISTÀNCIES, PUNTS CARDINALS...

Aquí us penjo una de les feines que vaig preparar per als meus alumnes. Desprès d'haver buscat informació sobre comunitats autònomes i haver exposat el nostre treball o individual (si es tractava d'una comunitat uniprovincial) o en grup, vaig pensar que una bona manera de treballar alguns conceptes i d'amollar-nos en l'ús amb els ordenadors era proposar-los que hi buscassin CCAA i/o capitals a través dels quilòmetres que les separava.

TRENCADA 31/10/2014

Quan hi arriba la tardor, complim amb la tradicció de la trencada. A l'igual que l'any passat, vam fer una caminada fins al bosc de Rafal Trobat. Allí vam còrrer, ens amagarem, vàrem pujar i baixar. I quan estàvem a prou cansats, vam retomar força menjant un deliciós entrepà i molts de fruits secs.
I també jugàrem moltíssim!!!

dimarts, 4 de novembre de 2014

CASAL DE JOVES: XERINOLA

Avui na Gigi i na Tami, ens han presentades algunes de les activitats que des del casal de joves faran. Torna La Caja de Pandora. Recordeu que us heu d'apuntar a la Xerinola, ràpid que no queden moltes places lliures!!!
També ens han dit que tots els divendres faran cinema a les 19:00h

I AL MAL TEMPS... BONA CARA

Avui sembla que ha començat la tardor. Encara que ens havien avisat, ens ha agafat de sorpresa la pluja, tant de vent... I evidentment, no estava la cosa per a sortir al pati. Quina llàstima!!! Però sort, que a classe ens hem pogut distreure una estoneta. Fins i tot, alguns no volien sortir de lo engrescats que hi estaven en els seus jocs.