dijous, 29 de gener de 2015

DEURES 29/01/2015

Necessitam buscar i dur a la classe, imatges on poguem identificar línees paraleles, perpendiculars i secants. La feina consisteix en portar al pen drive, impreses, o una revista, llibre... les fotos que més ens agradin i saber explicar que hi identifiquem.
Aquesta imatge és un exemple

dilluns, 26 de gener de 2015

SOM RICS!!!

Avui n'Héctor ens ha mostrat el seu pot ple d'or.
Tots hem demanat si som rics???
22 quirats d'or

divendres, 23 de gener de 2015

ENS PREPARAM PER AL DIA 30: LA PAU

Enguany estem preparant la cançó EL MEJOR MOMENTO de Pablo López.
Fa uns dies que estem parlant del significat de la lletra. Avui ens hem aproximat una mica a la realitat de la vida del poble saharaui. Ens hem adonat que nosaltres tenim molta sort. I d'alguna manera, volem col·laborar amb els infants d'aquella zona fent un esmorzar solidari el divendres 30 de gener a la nostra escola.
Aquí tenim l'enllaç de la cançó per a practicar-la.
video

De moment ens surt així!!! Som uns grans artistesdimarts, 13 de gener de 2015

AMIC LECTOR

Avui hem feta la primera sessió de l'amic lector d'enguany. Ha estat fantàstic. Ens ha agradat molt veure, com els nostres companys han aprés a llegir i a escriure. Ara ho fan molt millor que l'any passat, i molt més ràpid.
Primer, els hem llegit nosaltres el conte. Després ho han fet ells. Han contestades a les nostres preguntes... Però el més important, ha estat que hem llegit al pati, al sol; que hem treballat molt amb els nostres companys de 1r; que ens ho hem passat genial amb ells...