dimarts, 23 de juny de 2015

FESTA DE FINAL DE CURS

El divendres a la tarda vam  fer entre tots una gran festa a l'escola, els companys d'infantil de 5 anys de la ma dels més grossos de l'escola, els de 6è, es varen graduar. A continuació vam gaudir d'uns balls que els alumnes de les diferents classes havien preparat.
El nostre va quedar super bé. Aquí el podeu gaudir.dijous, 18 de juny de 2015

AMIC LECTOR, UNA SUPER SORPRESA!!!

Els alumnes de 4t B han donat una sorpresa als seus amics lectors de 1r B! Han entrat a classe i ens han donat un diploma molt bonic!! Tots estàvem molt contents!! Gràcies amics lectors!!!


Uns dies després els alumnes de 1r B han visitat als seus amics lectors per donar-los una copia de tot allò que havien fet junts amb un dibuix on agraïen la seva feina.


FESTA D'AIGUA

Avui hem fet jocs cooperatius amb els companys de 5è i 6è. Com feia molta calor hem quedat... una mica banyats!!!

AIXÍ HEM TREBALLADA LA HISTÒRIA

Durant aquest trimestre ens hem viatjat des del Paleolític fins als nostres dies, l'edat contemporània. Ara sabem el que diferencia als homes del Paleolític, del Neolític i per què es diu l'època dels metalls. Hem conegut etapes històriques tant diferents com l'època medieval, l'època moderna i hem valorat la diferència amb l'actualitat. Estaven tan orgullosos dels nostres aprenentatges, que hem volgut explicar-los als companys més petits d'infantil;ja que coincidia una classe de princeses i cavallers de l'edat mitjana i altra de dinosaures.

divendres, 12 de juny de 2015

AVUI HEM ANAT DE CONCERT!!!

Al menjador de l'escola, hem fet un super concert. Després del pati hem cantat 1r, 3r, 4t i 5è.
Ho hem fet, super bé!!!

dimarts, 2 de juny de 2015

AJUDA PER AL PROJECTE D'HISTORIA

Ja sabeu que estem acabant el curs, però això ens comporta més feina, si cal. Ara hem de fer via en plasmar tot el que sabem i estem acabant de conèixer sobre els nostres avantpassats. Ens hem dividit per grups. Uns fan la prehistòria, altres l'edat mitjana, un altre grup l'edat moderna, un altre que es va formar l'últim tenint en compte que havia grups massa nombrosos l'edat contemporània i els que no tenien una època per a estudiar, estan fent un eix cronològic o línia del temps, com a ells li agrada dir. Ho hem de fer a classe, ja que no és fàcil quedar en grups per les tardes. En cap moment la meva intenció és complicar a les families. Però el que si que han de fer cadascú, de forma individual, és dur a classe la seva part treballada, des de casa. Ja que la majoria de la informació la tenen els alumnes perquè l'hem treballada ja. Ho tenen en fotocopies, en treballs previs, "apunts" copiats amb anterioritat, i en aquest bloc.
La majoria de la informació la hem treballada a l'aula, ara només queda acabar-la d'assimilar i projectar-la. Pot ser fent una maqueta, un mural. Cada membre del grup te una tasca assignada. Es tracta de plasmar tot el que sabem d'aquella època: com vestien, com era la societat (tribus, esclaus, reis, nobles, cavallers, burgesos, artesans, obrers...), a què es dedicaven. Però ha d'aparèixer tota la informació.

IDEES PER A CREAR UN CASTELL     COM CONSTRUIR UNA MAQUETA D'UN CASTELL


JOC SOBRE LA I GUERRA MUNDIAL   JOC D'UNA BATALLA AÈREA SOBRE II GUERRA MUNDIAL

LÍNEA DEL TEMPS- IDEES

INFORMACIÓ GENERAL PER A TOTS